dinsdag 14 februari 2012

Elke dag een nieuw verhaal in De Giraf

John Flanagan - De Grijze Jager boek 11: Verloren verhalen

Voor de echte fan... deel 11 is verschenen van De Grijze Jager. En is je vriend of vriendin al fan? Als je nu deel 11 koopt, krijg je deel 1 er gratis bij. Leuk om iemand uit je omgeving enthousiast te maken.

Iedereen kent inmiddels de legenden van de Grijze Jagers van Araluen, maar niemand kende tot nu toe het hele verhaal… Het moment is aangebroken om de laatste vragen te beantwoorden en losse eindjes aan elkaar te knopen. Heeft Halt de waarheid gesproken toen hij vertelde hoe Will wees is geworden? En heeft Gilan ontdekt waar Morgaraths luitenant zich schuilhield na de strijd op de Driestappas? Komt er een koninklijke bruiloft? Of slaat het noodlot alsnog toe?

Geïnspireerd door vragen en brieven van zijn lezers, geeft John Flanagan antwoord op al die brandende kwesties in de wereld van de Grijze Jagers. In De verloren verhalen valt te lezen wat voorafging aan de gebeurtenissen die zijn beschreven in de voorgaande tien delen van deze serie en wat er nog gaat komen voor Will, Halt, Arnaut, Alyss, Evanlyn, Gilan, en wat dacht je van die kleine, eigenwijze pony?


En wil je de laatste nieuwtjes volgen? Kijk op:


Gottmer, 14,95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten