zaterdag 11 februari 2012

Elke dag een nieuw verhaal bij de Giraf

Smaragdgroen - Kerstin Gier

Gwendolyn Shepherd heeft het helemaal gehad. Met het stomme tijdreisgen waarmee ze is opgezadeld en met de geheimzinnigheid van de Wachters. Waarom vertelt niemand haar ooit iets? De reden dat ze per se naar dat verschrikkelijke bal in de achttiende eeuw moet, bijvoorbeeld. En Gideon kan ze al helemaal niet meer luchten of zien. Heeft hij zijn verliefdheid echt alleen gespeeld om de graaf van Saint Germain tevreden te houden? Ze besluit om samen met haar beste vriendin Leslie, de waterspuwergeest Xemerius en haar allang overleden opa op onderzoek uit te gaan.
Dan gebeurt er iets waardoor Gwendolyns leven nog een keer op de kop wordt gezet. Een confrontatie met de graaf van St. Germain is onvermijdelijk en Gideon is hierbij onmisbaar. Zullen ze samen het kwaad overwinnen? En zal het gebroken hart van Gwendolyn gelijmd kunnen worden?
Smaragdgroen is het derde en laatste deel van de edelsteentrilogie. De uitgeverij heeft een site waar leuke extra's te vinden zijn zoals hoofdstukken die het boek niet gehaald hebben en een vriendinnen win-actie www.blossombooks.nl.


Vanaf 14 jaar
ISBN 978.90.206.7905.2
17.95 euro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten