vrijdag 1 juni 2012

Voorbij de horizon.....

Arend van Dam & Alex de Wolf

Van de makers van de succesbundels Lang geleden..., In een land hier ver vandaan..., Overal en ergens.... en Een hele kunst.... , nu een nieuwe bundel met vijftig voorleesverhalen over en uit landen in Europa. De hoofdrol is weggelegd voor de Europese kinderen. Over wat zij zo bijzonder vinden aan hun eigen land. Zo vindt Alexia uit Griekenland De zon, de eilanden en de heldenverhalen bijzonder aan haar eigen land. En Tipper uit Ierland de muziek. Ramon uit Portugal vertelt over de monumenten en Friedrich uit Duitsland heeft het over de onzichtbare dingen, zoals de muur die vroeger dwars door Berlijn liep.
Wederom een heerlijk (voor)leesboek voor thuis maar zeker ook op school om in te zetten bij de zaakvakken aardrijkskunde en geschiedenis.

Dinsdag 4 september organiseren de Bibliotheek A tot Z, Pabo Hogeschool In Holland en Kinderboekwinkel De Giraf een informatieavond over de kinderboekenweek. Arend van Dam zal deze avond ook een onderdeel verzorgen. Informatie hierover is onderweg, per mail en via de digitale nieuwsbrief, naar alle scholen in Dordrecht en omgeving.

€ 17.50
Vanaf 6 jaar

Bestel via mail

Geen opmerkingen:

Een reactie posten