donderdag 7 juni 2012

Nieuwe website BoekStart en Bereslim op Facebook en actiekaartjes

Deze keer twee nieuwtjes in een blog.


Op dit moment is de vernieuwde BoekStartsite live: www.boekstart.nl.
Deze site is vanaf nu speciaal bedoeld voor ouders van kinderen van 0-4 jaar en geeft naast uitleg over BoekStart veel leestips en boekentips. Verder wordt uitgelegd waarom voorlezen aan jonge kinderen zo belangrijk is.
Door het intypen van de postcode kunnen ouders meteen zien waar de dichtstbijzijnde BoekStartbibliotheek zich bevindt. Op de site staan ook kortingsbonnen om boekjes aan te schaffen bij de (kinder)boekhandel.

In onze bibliotheken kunnen de jongste kinderen op onze berencomputers genieten van geanimeerde prentenboeken middels ons abonnement op Bereslim. Op dit moment zijn er nog actiekaartjes in de bibliotheek te verkrijgen waarmee er thuis drie weken gratis gebruik gemaakt kan worden van Bereslim. Thuis kan er niet alleen naar de geanimeerde boeken gekeken worden, maar kunnen er ook spelletjes gedaan worden ("Samen Slim" en "Letters in beweging").  Na drie weken vervalt de actie en zitten de ouders niet vast aan een abonnement.


Vandaag lanceert Bereslim ook zijn officiële Bereslim Facebook pagina! www.facebook.com/bereslim
Bereslim wil haar trouwe fans en gebruikers de mogelijkheid geven om zo makkelijk mogelijk met elkaar te kunnen communiceren. Exclusieve maar ook leuke en interessante berichten delen zij via de facebook pagina.
Daarnaast zullen zij regelmatig met kortingen en acties komen die alleen via de Facebook pagina beschikbaar zal zijn. 
Barbara van Reijmersdal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten