dinsdag 5 juni 2012

Presentatie aanbod Voorschoolse Educatie


De Bibliotheek A tot Z heeft vernieuwende, uitdagende en inspirerende projecten op het gebied van leesbevordering, mediawijsheid en cultuureducatie.
In de maanden juni en september presenteren de bibliotheekconsulenten van de Bibliotheek A tot Z het aanbod voor de Voorschoolse Educatie aan alle professionals die met de doelgroep werken.

Er staan 4 bijeenkomsten gepland op verschillende locaties:

Woensdag 20 juni: 13.00 - 15.00 uur:
- Ontmoetingsruimte Centrale Bibliotheek Dordrecht
- Vergaderruimte bibliotheekvestiging Alblasserdam

Woensdag 27 juni: 13.00 - 15.00 uur:
- Theaterzaal bibliotheekvestiging Ridderkerk Centrum

Woensdag 19 september  9.30 - 11.30 uur: 
- Bibliotheekvestiging Walburg Zwijndrecht

U bent welkom op de datum en plaats die u het beste uitkomt.

Tijdens de bijeenkomst wordt de brochure van ons aanbod aan u uitgedeeld; de verschillende projecten staan uitgestald en zullen uitgebreid besproken worden. 

Bent u enthousiast geworden over één of meerdere projecten? U kunt na de bijeenkomst al (voor)inschrijven, zodat u er van verzekerd bent dat u op de door u gekozen datum met het project op uw instelling aan de slag kunt gaan.

Voor deelname aan de bijeenkomst stellen wij het op prijs dat u zich opgeeft via een mail naar cvanaalst@debibliotheekatotz.nl

Heeft u nog vragen over ons aanbod? Loopt u gerust binnen bij de Biebwinkel A tot Z, gelegen naast de Centrale Bibliotheek te Dordrecht. U kunt hier vrijblijvend een kijkje nemen en kennismaken met onze dienstverlening aan het onderwijs. Op dinsdag- en donderdagmiddag is tussen 13.30 uur en 17.30 uur een consulent voorschoolse educatie aanwezig.

Wij zien u graag op één van de genoemde data!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten