vrijdag 2 september 2011

Elke dag een nieuw boek: Smaragd

Smaragd - John Stephens
Het meisje werd wakker geschud. Haar moeder stond over haar heen gebogen.
'Kate.' Ze sprak zacht en nadrukkelijk. 'Luister even heel goed. Je moet iets voor me doen. Je moet voor me op je broertje en zusje passen. Begrijp je dat? Je moet op Michael en Emma passen.'
Dit is het begin van het eerste deel van de nieuwe trilogie De Boeken van het Begin.
De kinderen weten niet waarom ze van hun ouders gescheiden zijn. Het antwoord blijkt verborgen te liggen in een betoverd boek. Wanneer de macht van dit boek is ontketend, komen de kinderen in een wereld waar een goudharige gravin en haar leger zielloze Krijsers heersen.
Het boek is erg spannend en al gauw word je meegesleept in dit grootse avontuur. Het boek heeft een afgerond einde maar doet duidelijk verlangen naar het vervolg!
Wij hebben bij dit boek weer een klein beetje "Harry Potter" gevoel, in die zin dat dit verhaal het verdient om veel lezers te krijgen. Met veel plezier hebben we daarom een etalage in laten richten en hebben we een aantal gratis leesexemplaren geregeld. Vanaf volgende week kunnen deze in de bibliotheek en De Giraf gezocht worden. Hierover volgt meer informatie op onze nieuwe hyves voor lezers vanaf 10 jaar. Met de lancering van dit boek als aanleiding, willen we een nieuwe leesclub oprichten. Kinderen die nieuwsgierig zijn naar dit boek kunnen kans maken op een gratis exemplaar en op een plaatsje in de leesclub.

Vanaf 10 jaar
ISBN 9789047516798
18.99 euro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten