zaterdag 10 september 2011

De eerste exemplaren van Smaragd zijn gevonden!Vanmiddag zijn de eerste gratis leesexemplaren van het boek Smaragd van John Stephens gevonden in Kinderboekwinkel De Giraf. Vier enthousiaste kinderen die zich hebben opgegeven om met ons en andere lezers hun leeservaringen over "Smaragd" te delen, kwamen De Giraf doorzoeken naar een exemplaar.
Zij worden gevraagd om op http://www.onderwoorden.hyves.nl/ hun ervaringen van de zoektocht naar het boek en hun mening over Smaragd te plaatsen.

Maar er zijn nog meer exemplaren gratis beschikbaar! Dus blijf zoeken naar een gratis exemplaar van Smaragd. Je kunt ze tegenkomen in De Giraf en het hele werkgebied van de Bibliotheek A tot Z. En dan natuurlijk wel meehyven. En ook wanneer je het boek leent in de bibliotheek kun je gewoon meedoen.

Uit alle krabbels, blogs, video's, foto's en andere creatieve uitingen over Smaragd worden de allerbesten geselecteerd. En deze lezers worden uitgenodigd om zitting te nemen in een exclusief Leescomite.

De leden van het Leescomite krijgen regelmatig gratis leesexemplaren van nieuw verschenen titels. Het is de bedoeling dat ook over deze boeken ervaringen gedeeld worden op onze hyves.
Ook worden de leden uitgenodigd om mee te denken bij acties van de bibliotheek en de Giraf.
Aan het einde van de Kinderboekenweek (5 - 15 oktober) wordt via hyves bekend gemaakt welke kinderen in het leescomite zitting mogen nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten