woensdag 22 augustus 2012

Inspirerend!!!

Vanmorgen hebben we een inspirerende ochtend gehad waar we weer eens ouderwets over boeken hebben gesproken. Heerlijk! Samen met de medewerkers van Kinderboekwinkel De Giraf en de beide Dordtse Pabo's hebben we de afgelopen periode de met Griffels, Penselen en Vlag en Wimpels bekroonde boeken gelezen. Alle boeken hebben we uitgebreid besproken en beoordeeld op bruikbaarheid in het onderwijs en indeling naar leeftijdscategorie.

Het resultaat van deze ochtend hoort, ziet en krijgt u mee naar huis op dinsdagavond 4 september tijdens de Kinderboekenweekinformatieavond voor het onderwijs. Aan de hand van het Dordrechts juryrapport wordt u door Wilma Verhoeven van Kinderboekwinkel De Giraf meegenomen langs alle bekroonde boeken van de Kinderboekenweek 2012.
Verder kunt u die avond optredens verwachten van Arend van Dam, schrijver van de kerntitel 'In een land hier ver vandaan' en Annemarie Bon, schrijfster van de lessuggesties bij alle kerntitels van de Kinderboekenweek en auteur van de thematitel 'Hallo Aarde - Hallo Nederland'. En uiteraard kunt u in de pauze, voorafgaand en aan het eind van de avond terecht bij de stand van De Giraf om uw boekenkast aan te vullen met bekroonde boeken en Kinderboekenweek themaboeken.U kunt zich nog opgeven voor deze avond, die gehouden wordt op de Hogeschool Pabo InHolland aan het Achterom, via Kinderboekwinkel De Giraf of via mvandegraaf@debibliotheekatotz.nl
Wij hopen van harte u deze avond te mogen begroeten!

Karin Theunissen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten