woensdag 14 maart 2012

Boekenweek

Vandaag, of eigenlijk gisterenavond is voor de 77e keer de Boekenweek van start gegaan met het welbekende Boekenbal. En natuurlijk gaat het deze 10 dagen om boeken voor volwassenen, maar wij, Kinderboekwinkel De Giraf en het domein Primair Onderwijs van de Bibliotheek A tot Z, zitten met onze gedachten ook al bij de Kinderboekenweek die in oktober voor de 58ste maal wordt gehouden.
Er is al gebrainstormd en voorzichtig een datum geprikt voor onze informatieavond voor het basisonderwijs, die we samen met Pabo Inholland organiseren. Het Dordts juryrapport van de bekroonde boeken zal weer gemaakt gaan worden en de aanvragen via Stichting SSS zijn al de deur uit. Maar het is nu nog te vroeg om al met iets concreets te komen.
Verder zijn er ook al wat ideeën voor een feestelijke opening en activiteiten in alle vestigingen van de bibliotheek en in De Giraf.
En alles zal natuurlijk opgehangen worden aan het thema Hallo Wereld! het ontmoeten van andere culturen in en door verhalen.

Houdt u vooral onze nieuwsbrief voor het domein Primair Onderwijs in de gaten. Zodra er nieuws is zullen wij u dat o.a. melden via deze nieuwsbrief. Krijgt u deze nieuwsbrief nog niet? Meldt u dan aan via:
http://www.debibliotheekatotz.nl/onderwijs-en-educatie/primair-onderwijs-van-a-tot-z
Daar kunt u ook eerder verschenen brieven terugvinden.

Ook voor de domeinen VE en VO zijn er nieuwsbrieven waarop u zich kunt abonneren:
VE:  http://www.debibliotheekatotz.nl/onderwijs-en-educatie/vve-van-a-tot-z
VO: http://www.debibliotheekatotz.nl/onderwijs-en-educatie/voortgezet-onderwijs-van-a-tot-z

Wij maken deze nieuwsbrieven samen met Kinderboekwinkel De Giraf en LeesLetters.

Karin Theunissen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten