woensdag 22 juni 2011

Vakantielezen


Het is bijna vakantie! Tijd om te lezen, lekker op reis te gaan, of thuis leuke dingen te doen met de kinderen. De Giraf en de bibliotheek hebben allerlei lees- en luisterboeken die de vakantievreugde verhogen.


Denk bijvoorbeeld aan het boek "We zijn er bijna" van Carry Slee, waarin Iris en Michiel met de hele familie gaan kamperen.
Dit boek is heerlijk om voor te lezen, maar het is ook beschikbaar als luisterboek. Ideaal voor onderweg naar de vakantiebestemming!


De bibliotheek heeft een grote collectie luisterboeken. Er is voor ieder wat wils: van Jip en Janneke tot Kruistocht in spijkerbroek.Om je goed voor te bereiden op de vakantie kunt u voor de kinderen een leuke reisgids meenemen, zoals deze:


Maar ook voor thuis zijn er allerlei leuke boeken om mee aan de slag te gaan. Er is voor knutselen meer dan genoeg tijd. De bibliotheek heeft een uitgebreide collectie knutselboeken, dus er is voor ieder wat wils.Kom gerust eens langs bij de bibliotheek of De Giraf, en laat u inspireren voor een fantastische vakantie!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten