vrijdag 4 juli 2014

W.A.R.P.

Eoin Colfer
Victoriaans Londen. De onfortuinlijke wees Riley is in de leer bij illusionist Albert Garrick, die zijn bezwerende vaardigheden gebruikt om woningen van zijn slachtoffers binnen te dringen. Hij dwingt Riley iemand om te vermoorden. Gelukkig hoeft Riley de gruwelijke daad niet te plegen wanneer blijkt dat het beoogde slachtoffer een wetenschapper uit de toekomst is, die hoort bij het FBI-programma W.A.R.P. (Witness Anonymous Relocation Program).
Riley wordt via een wormgat naar hedendaags Londen vervoerd en Garrick volgt hem. In modern Londen krijgt Riley hulp van FBI-agent Chevron Savano. Samen moeten ze voorkomen dat Garrick terugkeert naar zijn eigen tijd, met kennis en macht waarmee hij de wereld voor altijd zou kunnen veranderen...
Dit boek, met de ondertitel De onwillige moordenaar is van de auteur die ook de serie Artemis Fowl heeft geschreven. Een serie over een crimineel meesterbrein. Ook dit nieuwe boek beloofd heel spannend te zijn. Voor de liefhebbers van spannende crimi-boeken.

Van Goor, € 17.99

bestellen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten