dinsdag 22 januari 2013

Lampkapje & De Wolf


Jacques Vriens en Annet Schaap

Jacques Vriens verstuurde 18 januari onderstaande nieuwsbrief rond met de aankondiging van het nieuwe (sprookjes)prentenboek dat sinds gisteren in de winkel ligt en zeker het lezen en bekijken waard is!

Nog net op tijd uit voor de Nationale Voorleesdagen:

LAMPKAPJE EN DE WOLF.
Ik bedacht een hilarisch sprookje en Annet Schaap maakte daar heel bijzondere tekeningen bij. Annet en ik wilden al jaren samen een mooi groot prentenboek maken. We zijn er trots op en hopen dat veel kleine en grote mensen ons boek ook erg leuk vinden. 
Het verhaal gaat over prinses Bella die vroeger een heel aardig kind was, maar sinds iedereen zegt dat ze zo knap is, is ze alleen nog maar met haar eigen schoonheid bezig. Ze vindt zichzelf trouwens ook veel te mooi om met iemand te trouwen.Dan smeert een heks haar op een drankje aan om nóg mooier te worden. Het is een valstrik. ‘Als je nu gekust wordt door een man,’ zegt de heks, ‘wordt je zo lelijk als de nacht.’ 
Daarover maakt Bella zich geen zorgen, want ze wil toch helemaal niet gekust worden.
Haar vader komt haar wel elke avond een nachtzoen geven en laat Bella nou vergeten zijn dat haar vader ook een man is….
Zal Bella voor de rest van haar leven met een lampenkap op haar hoofd moeten lopen om haar afzichtelijke lelijkheid te verbergen?

Met Zeer VrienSelijke groet

Jacques

Unieboek  € 12.99
reserveer je boek hierGeen opmerkingen:

Een reactie posten