vrijdag 28 september 2012

Materialen lenen bij de bibliotheek? Natuurlijk!

Natuurlijk weet u dat een abonnement van de bibliotheek u de mogelijkheid biedt om mooie materialen te lenen. Leerkrachten, docenten en mediathecarissen zijn snel geneigd hun privé-pasje* te gebruiken voor het lenen van materialen die in de klas gebruikt worden. Bij themalessen of rondom de uitleg van bepaalde begrippen aan uw leerlingen is het altijd handig om een paar goede, actuele boeken bij de hand te hebben.

Wist u dat de Bibliotheek A tot Z voor dat soort momenten voor scholen, kinderdagverblijven en andere instellingen de mogelijkheid biedt om langer dan normaal, en meer materialen per keer, te lenen door middel van een instellingsabonnement?

De uitleentermijn voor boeken is dan 8 weken i.p.v. 4 weken.
Met een basisabonnement van €34,10 leent u maximaal 15 (luister)boeken per keer en onbeperkt materialen met leengeld. Een basis+ abonnement (€51,45) biedt de mogelijkheid tot het lenen van 30 boekmaterialen per keer.
Met een legitimatiebewijs kunt u uw instelling direct inschrijven. Het aantal pasjes dat u kunt nemen is uiteraard onbeperkt. De school is verantwoordelijk voor de geleende materialen.

 * voor nieuwe (persoonlijke) abonnees hebben we in de Biebwinkel de komende maanden een mooie actie: een eenmalige korting van €10,00 op een jaarabonnement bij de Bibliotheek A tot Z op vertoon van het LFD magazine (Lifestyle Dordrecht). 
 
Dominique Janssen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten