woensdag 11 mei 2011

Elke dag een nieuw boek bij De Giraf


Anna van Praag - Vossenjacht

Jeugdthriller.nl heet de serie waarbinnen dit spannende boek uitgekomen is. Anna van Praag schreef hiermee haar 13e boek. De flaptekst:

‘Waarom hebben jullie Esra eigenlijk niet gevraagd voor de schoolkrant?’ vraag ik. Als er iemand goed opstellen kan schrijven is zij het wel.
Dinky Toy kijkt op.’Esra, dat is toch dat meisje…?’
‘Lang zwart haar. Blijft vaak binnen in de pauze, gaat altihttp://www.blogger.com/img/blank.gifjd meteen na school naar huis.’
‘Ja precies,’ zegt Dinky Toy. Hij gaat weer verder met kranten sorteren. ‘Nou dan is dat toch duidelijk?’
‘Wat?’
‘Ze is niet blond.’


Lisa is dolblij dat ze op de middelbare school meteen bij de meest populaire groep hoort. Dat sommigen haar waarschuwen voor haar nieuwe vrienden wil ze niet horen. Dat Esra, het meisje dat naast haar zit in de klas, steeds banger wordt, wil ze niet zien. Totdat Lisa op het schoolkamp een vreselijke ontdekking doet.

Van Praag heeft een soepele schrijfstijl. Vanaf de eerste bladzijde wordt je in het verhaal mee gezogen en lees je vlot verder. De serie jeugdthriller.nl heeft een eigen site en hyves pagina. Vreemd genoeg staat dit nieuwe boek er nog niet op vermeld. Wel alle andere delen. Allen van Nederlandse auteurs. De serie is aantrekkelijk, zeker ook voor kinderen die niet van "dikke saaie" boeken houden. Lekker spannend!!

Prijs 13.95
ISBN 9789025857844
Leeftijd 11+

Geen opmerkingen:

Een reactie posten